Ontspannen sfeer in een moderne praktijk

Mijn naam is Iris Kooij en sinds 2016 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk WiggleToes & more.  Ik bied  als schoonheidsspecialiste, medisch pedicure  en therapeutisch behandelaar een unieke serie behandelingen aan.

Ik werk graag met biologische en natuurlijke producten en  werk in de schoonheidssalon  met biologisch vers Aloe Vera blad en de producten van Pharmos Natur.

Ook binnen de medisch pedicure praktijk probeer ik  milieu bewust te werken. Door afbreekbare disposebles te gebruiken en waar mogelijk te kiezen voor herbruikbare producten zonder afbreuk te doen aan hygiene. Natuurlijk is bijscholing, het behalen van benodigde accreditatie  (KRP)  en het bijhouden  van vakkennis en ontwikkelingen een must.

Daarnaast ben ik docent basis anatomie en fysiologie.

Als je interesse hebt gekregen nodig ik je graag uit een kijkje te nemen op de website!

Hartelijke Groet

Iris

  • Lid ProVoet, Procert, KRP

  • Geregistreerd CRKBO docent

  • Depositaire Pharmos Natur

  • Officiele dealer Wandelwol

Klanten over Wiggletoes & More

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en vaardigheden die door Iris geleverd wordt. Ik ben bij haar terecht gekomen middels de zorgverzekering die mijn diabetes II SIMS profiel hoog genoegd achtte om door een aangesloten professional met diabetes aantekening te laten behandelen.  Mijn beide voeten krijgen en elke vijf tot zes weken een flinke opknapbeurt, die met de nodige zorgvuldigheid en expertise in een zeer relaxte sfeer en in een aangename omgeving wordt uitgevoerd. Iris neemt de tijd voor je en verteld stap voor stap wat de behandeling beoogt te verbeteren. Ook geeft ze aanwijzingen hoe je de voeten/nagels thuis moet onderhouden en geeft aanvullende tips en voetmassage behandelingen indien gewenst. Bij Iris ben je dus in goede handen!  ”

Vincent